Tegeldepot.nl is de grootste tegel & sanitair outlet van Nederland. Met een ruim aanbod A-merken tegen outletprijzen biedt Tegeldepot.nl alles voor uw badkamer en toilet.

Bruynzeel, Geberit, Grohe, Plieger, Sphinx en Villeroy & Boch en Sphinx zijn slechts een paar bekende namen bij Tegeldepot.nl.
Wat biedt Tegeldepot.nl o.a. tegen outlet prijzen:
Badkamerspiegels en -meubels;
Toiletten;
Tegels;
Baden en Douches;
Radiatoren en afvoeren;
Badkamer & Toiletaccessoires.
Wastafels en Kranen;

: Sanitair-producten > Douche > Douchewand > Douchewand Draaibaar

Zijwand Wiesbaden Draaibaar 40x200 cm 10mm NANO coating

Sanitair-producten > Douche > Douchewand > Douchewand Draaibaar

Douche

Wiesbaden

Sanitair-producten

Sanitair-producten > Douche > Douchewand > Douchewand Draaibaar
    Zijwand Wiesbaden Draaibaar 40x200 cm 10mm NANO coating Heeft u een inloopdouche en last van te veel water buiten uw cabine? Dan is de zijwand de oplossing! De Zijwand is perfect te plaatsen op een douchewand van 10mm dik veiligheidsglas. Omdat de zijwand maar 40 cm breed is creeert u genoeg ruimte om gewoon uw doucheruimte te kunnen betreden.   De wand is voorzien van NANO antikalk coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen anders heeft u maar kort plezier van de coatinglaag. Specificaties: - Hoogte 200cm - Breedte 40 cm - Met draaibare hoekprofiel - 10mm veiligheidsglas - Aluminium profielen - Voorzien van een strip voor opspattend water De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet)

    219.00 Euro

    Ga naar Zijwand Wiesbaden Draaibaar 40x200 cm 10mm NANO coating