Tegeldepot.nl is de grootste tegel & sanitair outlet van Nederland. Met een ruim aanbod A-merken tegen outletprijzen biedt Tegeldepot.nl alles voor uw badkamer en toilet.

Bruynzeel, Geberit, Grohe, Plieger, Sphinx en Villeroy & Boch en Sphinx zijn slechts een paar bekende namen bij Tegeldepot.nl.
Wat biedt Tegeldepot.nl o.a. tegen outlet prijzen:
Badkamerspiegels en -meubels;
Toiletten;
Tegels;
Baden en Douches;
Radiatoren en afvoeren;
Badkamer & Toiletaccessoires.
Wastafels en Kranen;

: Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels

Natuursteen J-Stone Burdur Marmer Beige 20x20cm (Doosinhoud 1 m²)

Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels

Tegels

J-stone

Sanitair-producten

Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels
  Natuursteen J-Stone Burdur Marmer Beige 20x20cm (Doosinhoud 1 m¬≤) De Natuursteen J-Stone Burdur Marmer Antraciet 20x20cm is een mooie beige kleur natuursteen met een afmeting van 20x20 cm. De mooie pasteltint kan de ruimte groter laten lijken. Het is een zachte kleur en als u een lichte voeg krijgt cre√ęert u helemaal een ruimtelijk effect. De natuursteen vloertegel is getrommeld. Dat betekent dat de randen van de tegel niet recht zijn, maar er heel verouderd uitzien. Daarmee kunt u eindeloos de mooiste creaties maken en combinaties met inrichting. Omdat het marmer is oogt het al erg warm en met de juiste aankleding heeft u een perfecte vloer uitgekozen. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid.

  59.95 Euro

  Ga naar Natuursteen J-Stone Burdur Marmer Beige 20x20cm (Doosinhoud 1 m²)


Natuursteen J-Stone Burdur Beige Marmer 10x10cm (Doosinhoud 1 m²)

Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels

Tegels

J-stone

Sanitair-producten

Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels
  Natuursteen J-Stone Burdur Beige Marmer 10x10cm (Doosinhoud 1 m¬≤) De¬†Natuursteen J-Stone Burdur Beige Marmer 10x10cm is een mooie natuurstenen tegel. Door de zachte kleur¬†kan de ruimte groter laten lijken en met een lichte voeg cre√ęert u helemaal een ruimtelijk effect. Door de tegel op d emuur door te laten lopen wordt de ruimte heel speels.¬† De getrommelde tegel maakt dat het een verouderde tegel lijkt. Vaak wordt dat gecombineerd met een landelijke inrichting, maar het kan ook een leuk eigenstijdse inrichting leuk verrassen. U kunt alle kanten op met de J-Stone Burdur natuursteen tegel door zijn formaat van 10x10 cm.¬† Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid.

  51.95 Euro

  Ga naar Natuursteen J-Stone Burdur Beige Marmer 10x10cm (Doosinhoud 1 m²)


Natuursteen J-Stone Apulia Romaans Verband Travertin (Doosinhoud 0,74 m²)

Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels

Tegels

J-stone

Sanitair-producten

Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels
  Natuursteen J-Stone Apulia Romaans Verband Travertin (Doosinhoud 0,74 m²) De Natuursteen J-Stone Apulia Romaans Verband Travertin is een bijzondere tegel. Ze zijn namelijk van travertin. Travertin is herkenbaar aan ze warme kleuren die in elkaar overlopen. De kalksteen levert door de overloping van verschillende kleuren een sfeervol aanblik op. Door de gevoeligheid voor water geeft de travertin een onregelmatig patroon en dat heeft zijn charme. De natuurstenen tegel heeft een grijs/blauwe(en in mindere maten bruin) gevlekte kleur met white en oker kleurige aders. Het eindenresultaat geeft een redelijk levendig beeld. De randafwerking is getrommeld. Door een groot ronddraaiende trommel met grind wordt de tegel aan alle kanten 'beschadigd'. Dat geeft een getrommeld effect. Na het zetten van de tegel is het belangrijk de natuursteen de impregneren. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid.

  39.92 Euro

  Ga naar Natuursteen J-Stone Apulia Romaans Verband Travertin (Doosinhoud 0,74 m²)


Natuursteen J-Stone Apulia Travertin Silver 10x10cm (Doosinhoud 1 m²)

Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels

Tegels

J-stone

Sanitair-producten

Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels
  Natuursteen J-Stone Apulia Travertin Silver 10x10cm (Doosinhoud 1 m¬≤) De Natuursteen J-Stone Apulia Travertin Silver 10x10cm is gemaakt van Travertin. Travertin is herkenbaar aan ze warme kleuren die in elkaar overlopen. De kalksteen levert door de overloping van verschillende kleuren een sfeervol aanblik op. Door de gevoeligheid voor water geeft de travertin een onregelmatig patroon en dat heeft zijn charme. De randen van de vloertegel zijn getrommeld. Dat betekent dat de tegels na het bakken in een grote ronddraaiende ton met zand zijn gedaan. Daardoor breken er kleine stukje van de rand af. Het moet heel voorzichtig worden gedaan dat uiteindelijk een verouderd uiterlijk geeft aan de tegel. De grijs beige tegel is geschikt voor de vloer, maar kan ook op de wand worden bewerkt. Door tegels op de muur te plaatsen, of door te trekken van de vloer naar de muur cre√ęert u een ruimtelijk effect. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid.

  43.95 Euro

  Ga naar Natuursteen J-Stone Apulia Travertin Silver 10x10cm (Doosinhoud 1 m²)


Natuursteen J-Stone Apulia Silver Travertin 20x20cm (Doosinhoud 1 m²)

Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels

Tegels

J-stone

Sanitair-producten

Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels
  Natuursteen J-Stone Apulia Silver Travertin 20x20cm (Doosinhoud 1 m¬≤) De Natuursteen J-Stone Apulia Silver Travertin 20x20cm is gemaakt van Travertin. Travertin is herkenbaar aan ze warme kleuren die in elkaar overlopen. De kalksteen levert door de overloping van verschillende kleuren een sfeervol aanblik op. Door de gevoeligheid voor water geeft de travertin een onregelmatig patroon en dat heeft zijn charme. De randen van de 20x20cm vloertegels zijn getrommeld. Dat betekent dat de tegels na het bakken in een grote ronddraaiende ton met zand zijn gedaan. Daardoor breken er kleine stukje van de rand af. Het moet heel voorzichtig worden gedaan dat uiteindelijk een verouderd uiterlijk geeft aan de tegel. De grijs beige tegel is 10mm dik en geschikt voor de vloer, maar kan ook op de wand worden bewerkt. Door tegels op de muur te plaatsen, of door te trekken van de vloer naar de muur cre√ęert u een ruimtelijk effect. Let op!¬†Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid.

  49.95 Euro

  Ga naar Natuursteen J-Stone Apulia Silver Travertin 20x20cm (Doosinhoud 1 m²)


Natuursteen J-Stone Apulia Classic Travertin Beige 40x60cm (Doosinhoud 0,24 m²)

Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels

Tegels

J-stone

Sanitair-producten

Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels
  Natuursteen J-Stone Apulia Classic Travertin Beige 40x60cm (Doosinhoud 0,24 m²) De Natuursteen J-Stone Apulia Classic Travertin Beige 40x60cm is een bijzondere natuurstenen vloertegel. De vloertegel is namelijk gemaakt van Travertin is herkenbaar aan ze warme kleuren die in elkaar overlopen. De kalksteen levert door de overloping van verschillende kleuren een sfeervol aanblik op. Door de gevoeligheid voor water geeft de travertin een onregelmatig patroon en dat heeft zijn charme.  De mooie diep creme kleurige vloertegel zorgt voor een ruimtelijk effect in uw kamer. De zachte kleur is goed te combineren met een lichte voeg en kunt u doortrekken op de wand. U kunt namelijk de natuursteen vloertegel op de de muur plaatsen voor een speels effect en eenheid in de ruimte. De natuursteen van 40x60cm is getrommeld. De rand van de tegels lijken verouderd voor een mooie landelijke uitstraling.  Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid.

  12.00 Euro

  Ga naar Natuursteen J-Stone Apulia Classic Travertin Beige 40x60cm (Doosinhoud 0,24 m²)


Vloertegel J-Stone Antique Blue Turks hardsteen 10x10cm (Doosinhoud 1,00m²)

Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels

Tegels

J-stone

Sanitair-producten

Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels
  Vloertegel J-Stone Antique Blue Turks hardsteen 10x10cm (Doosinhoud 1,00m²) De Vloertegel J-Stone Antique Blue Turks hardsteen 10x10cm is een bijzondere vloertegel. De tegel is namelijk gemaakt van Turks hardsteen afkomstig uit Turkije. De tegel is tijdloos en gemakkelijk te combineren met verschillende materialen en kleuren. Daarom te gebruiken in verschillende woningstijlen. De tegel is verkrijgbaar in de maatvoering 10x10cm en is getrommeld voor een verouderde afwerking. De verouderde uitstraling komt door te getrommelde randen. Bent u op zoek naar een vloer of wandtegel voor uw badkamer, toiletruimte of woonkamer? Neem dan gerust de J-Stone Antique Blue mee in de optie's. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid.

  49.95 Euro

  Ga naar Vloertegel J-Stone Antique Blue Turks hardsteen 10x10cm (Doosinhoud 1,00m²)


Vloertegel J-Stone Antique Blue Turks hardsteen 20x20 cm (Doosinhoud 0.54m²)

Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels

Tegels

J-stone

Sanitair-producten

Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels
  Vloertegel J-Stone Antique Blue Turks hardsteen 20x20 cm (Doosinhoud 0.54m²) De Vloertegel J-Stone Antique Blue Turks hardsteen 20x20 cm is een bijzondere vloertegel. De tegel is namelijk gemaakt van Turks hardsteen afkomstig uit Turkije. De tegel is tijdloos en gemakkelijk te combineren met verschillende materialen en kleuren. Daarom te gebruiken in verschillende woningstijlen. De tegel is verkrijgbaar in de maatvoering 20x20cm en is getrommeld voor een verouderde afwerking. De verouderde uitstraling komt door te getrommelde randen. Bent u op zoek naar een vloer of wandtegel voor uw badkamer, toiletruimte of woonkamer? Neem dan gerust de J-Stone Antique Blue mee in de optie's. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. - Materiaal: Hardsteen - Bewerking: Getrommeld / Verouderd - Kleur: Grijs / Donker blauw - Maatvoering: 20x20x1 - Dikte: 10mm - Geschikt voor: Wand en vloer - Let op! Over gebleven tegels mogen niet retour! - De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid

  30.00 Euro

  Ga naar Vloertegel J-Stone Antique Blue Turks hardsteen 20x20 cm (Doosinhoud 0.54m²)


Vloertegel J-Stone Antique Blue Turks hardsteen Romaans verband (Doosinhoud 0,74m²)

Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels

Tegels

J-stone

Sanitair-producten

Sanitair-producten > Tegels > Natuursteen Tegels
  Vloertegel J-Stone Antique Blue Turks hardsteen Romaans verband (Doosinhoud 0,74m²) De Vloertegel J-Stone Antique Blue Turks hardsteen Romaans verband bestaat uit 4 verschillende maten tegels. Romaans verband geeft een speels effect aan de vloer. Omdat de vloertegel antraciet is combineert dat ook bij veel verschillende huisstijlen. Antraciet is tijdloos en met de verouderde afwerking kunt de alle kanten op de met de tegel. De randen zijn getrommeld met een speciale techniek waarin secuur werk voorop staat. Romaans verband is uniek. U ziet het niet vaak, maar het geeft leven aan uw ruimte. De vloertegel is 12mm dik en ook te gebruiken op de wand. Ideaal voor als u de tegel door wilt laten lopen aan de muur. Dit geeft een extra ruimtelijk effect. Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid.

  35.89 Euro

  Ga naar Vloertegel J-Stone Antique Blue Turks hardsteen Romaans verband (Doosinhoud 0,74m²)